Fahéj nem költözik, csak pozíciót vált

Ismét megtörtént, amit titkon mindig remélünk. Elérkezett Fahéj nagy napja, meglátogatták őt gazdijelöltjei, ám ő megrémülve szaladt az ágy alá és csak nagyon nehezen lehetett elővarázsolni. A nyugodt és biztonságos lakás egy pillanat alatt ijesztővé vált számára. Próbálták jutifalattal, de ő nem érdeklődött a vendégek iránt és elmaradt a nagy játékkal tarkított ismerkedés.

Miután a vendégek hazamentek, idigazdik nagyon-nagyon megsajnálták őt. Szemük láttára gyógyult fel a balesetből, nyílt meg szép lassan, beilleszkedett a családba és lett egyre virgoncabb, pörgősebb. Most egy varázsütésre ugyanazzá a félős, rettegő kis lénnyé változott, akit az állatorvosi rendelőből azon az esős, hideg napon hazavittek vállalva a bizonytalant.

Az sem volt biztos, hogy járni tud majd, esetleg a nem használt lábának amputációja is szóba jött…
Idigazdik most látták, hogy annyira bízik már bennük és olyan jól érzi már magát velük, hogy megbeszélték egymással, döntöttek és örökbe fogadták ezt a mindig csodálkozó szőrmókot… 🙂

Nagyon köszönjük Eszternek és Ádámnak, hogy segítettek akkor, amikor nem tudtuk hova tenni Fahéjt és hosszú, boldogságos életet kívánunk nekik és négylábú kedvenceiknek együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük