Felhő új élete

Emlékeztek Felhőre, a medence törött cicára? Szeretnénk megosztani az örömünket veletek…

 

Szia,
gondoltam küldök pár összegző képet az első közös évünkről (hónapunkról 😄) Felhővel. Nagyon megszerettuk nagyon aranyos sokat játszunk sokat bújunk össze. Nagyon szeret az ablakból nézelődni, ha nyitva van. A tiltott fenyőfás szoba a kedvence, de már megtanultuk a “gyere!” szót, ügyesen kijön a szobából is ha ezt mondom pedig ha oda beszabadul az nem semmi 🙂 úgyhogy minden rendben velünk. Szóval boldog új évet szeretnék kívánni neked! Remélem ebben az évben is sok embert, kisállatot és családot tudtok olyan boldoggá tenni mint 2021-ben minket!
Köszönjük!

Sziasztok!
Nagyon örülök a bejelentkezésnek és végtelenül boldoggá tesz, hogy a szívemre hallgatva hozzátok került Felhő. Amennyire fájdalmas volt számomra a búcsú, annyira nagy az örömöm, hiszen minden fotóról ragyog ő és ti is. Nagyon boldog évet és vidám pillanatokban, élményekben és boldogságban megélt hosszú közös jövőt kívánok nektek és családotoknak!
Szeretettel, Szilvi

Felhő elfekvő állapotban került hozzánk akkor, amikor már szépen járnia kellett volna. Kapott egy egész szobát és sok-sok finom falatot, majd 3 hónap rehabilitáció után végre elérkezett a várva-várt családja. Meglátogatták, majd elmentek bevásárolni neki minden jó dolgot, amivel otthonossá lehet a lakásuk egy lendületes cica számára. majd eljött a nagy nap és Felhővel elindultunk. A beilleszkedés zökkenőmentes volt és a szerelem azóta is dúl, belakta az egész lakást és boldog benti cica lett…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük