Vándor

2019-ben találták. Bement egy cég udvarába csont soványan, fáradtan, segítséget kérni. Ott dolgozók hívtak minket. Sajnos chipet nem találtunk, így panzióban helyeztük el.

Majd a panzióban tulajdonosváltás történt, az új tulajnak nem jött össze és mi 5 napot kaptunk, hogy minden kutyát elhozzunk. Fizikailag lerobbanva, mély szomorúsággal, megtörtséggel a szemében elhoztuk őt onnan és elhelyeztük egy állatvédő barátunknál “családi panzióban”.
Így hát egyik helyről a másikra költözik, de még mindig nem a végleges otthonába .

Sokszor hirdettük, fotóztuk így-úgy…vidám képek, szomorúk…sírós írás, bemutatkozó írás, történetét megosztó írás...Szép képek, sovány, elesett képek…. MINDEN volt már… MINDEN !!!!!
De egyetlen egy ember sem hívott még minket az elmúlt immár 3 évben, hogy őt szeretné.
Igaz már középkorú Úr…dumál…dunnyog…néha ha nem adod elég gyorsan a kaját hát kicsit zsörtölődik is…de hát Istenem…

Pedig egy igazi jókutya! PROBLÉMAMENTES !
Okos, kedves, bújós öreg medve…
Illetve nem is annyira, mert még csak 8 év körüli…szóval vannak ott rejtett tartalékok bőven, hogy szeressen-imádjon egy családot!
De senki és senki nem akarta még őt….Senki….SOHA….

Most ideiglenes befogadója, akiért rajongott a mi Vándorunk, meghalt….
Párja vállalta Vándor további gondozását, ezért nagyon hálásak vagyunk neki, mert megszeretgeti, gondoskodik róla, mi pedig keressük a szerető családját!

Nincs már maratoni futásra szüksége, nem kell vele folyton labdázni, mert elvan a házban, vagy az udvaron, mindig ott, ahol a gazdi éppen tartózkodik. Szereti a madarakat és a macskákat megugatni…De alapvetően egészen jól elvan.
Kell egy meleg kuckó a házban, ahol lepihen és nézegeti a gazdit, ahogy jön-megy…tesz-vesz a házban…vagy kimegy vele az udvarra, ha a gazdi kint van…
Maximálisan problémamentes, imád sétálni, akár hosszabb sétára is lehet vele menni.
Más kutyákkal is minden gond nélkül kijön, csak ne legyen valami lökött, lüke kölyök, aki a nyakába és a fején ugrál….Neki mindegy, mert mindenkivel jóban van.
Oltva, chipezve, természetesen ivartalanítva és rendszeresen féregtelenítve keresi ez a középkorú Úriember szerető családját, ahol reklamálhat néha csak úgy, ahol végre otthonra lelne, ahol megpihenhet, ahol jutna neki egy meleg párna, ahol vándorútja végére érhetne, békességben, szeretetben…kedves Vándorunk.

Annyira jó lenne, ha rátalálna a szerencse…végre-végre…ennyi év után….
Kérünk Benneteket osszátok sok helyre, segítsünk neki megtalálni AZT A BIZONYOS családot, amelyik általa lesz teljes.
Ha pedig te vagy az, aki már régóta nézegeted a posztjait és most is vissza-vissza lapozol a képek között, mert megfogott az a mély barna szempár, akkor kérjük töltsd ki a “jelentkezési adatlap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Vándor étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében…

Amennyiben támogatni szeretnél:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000 Swift:OTPVHUHB
Közlemény: Vándor

Köszönjük szépen!