Tizedes

Ez a cirmos kandúr egyszercsak megjelent egy háznál, ahol etetni kezdték több, kóborló társával együtt, így lettek ők „Tizedes meg a többiek”. 

Tizedes később sem lett előléptetve, nem lett belőle az udvar parancsnoka, mert egy nagyobb kandúr megharapta a lábacskáját, ezért befogásra került.

A kezdetben félős cicából napok alatt vált egy bújós, kedves kis lénnyé, így egyértelmű volt, hogy nem tesszük őt vissza. Lába gond nélkül kezelve lett, felgyógyult kisebb sérüléséből, közben ivartalanítása is megtörtént és az első oltása is. Parazita mentesítve is lett, FIV/FELV tesztje negatív.

Tizedes egy nagyon jószándékú cica, először kicsit félénk, de később hamar felbátorodik idegenekkel is. Vadas cirmos bundája van, vöröses színekkel és igazi tigris-csíkokkal a lábán. Imádja az ember közelségét, de nem matrica típus, egyedül is jól el van, elalszik napközben, este sem túl aktív. A pocakját nagyon szereti, ivartalanított cicaként hajlamos az elhízásra, erre később is figyelni kell. Természetesen szobatiszta és a kaparófát is használja. Nyugodt-kedves energiájú cica, akit egy szintén nyugodtabb családban tudunk elképzelni.

Más macskákkal is kijön, nem domináns, viszont egyedüli macskaként is jól érezné magát.

Egy év körüli kandúrka ő, igazi kanapécica-típus, akinek, köszöni szépen, egyáltalán nem hiányzik a kinti lét. Udvari fázós-ázós létformáját most már stabilan egy meleg radiátorra és simogató kezekre cserélte.

Ha úgy érzed, hogy készen állnál egy négylábú társsal megosztani az életed elkövetkező 20 évét és már most biztos vagy abban, hogy bármi jöjjön is, soha nem hagyod el őt? Ha pont így érzel, akkor kérjük töltsd ki az alábbi “Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Benti tartásra fogadható örökbe.

Ha segítenél az ellátásuk és az orvosi költségek kifizetésében, hálásan köszönjük! 

Adatok a támogatáshoz:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000 

Swift:OTPVHUHB OTP

Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Közlemény: Tizedes

Kérünk, ha bent vagy cicás csoportokban, akkor légy kedves oszd be oda is a posztjukat, lehet pont a segítségeddel találják meg a gazdijaikat.

Köszönjük szépen!