Szaffi és Pedró

2022. május elején született csöppségek miatt május 23-án telefonon kértek segítséget tőlünk, mert kutyasétáltatás közben kb. 4 hetes cicákat találtak a bezerédi lakópark 51-es út felé eső végén a földút melletti bokros-gazos részen.

A fehér-cirmos kicsit már sikerült biztonságba helyezniük mire 18 óra körül odaértünk. A másik csöppség helyzeti előnyben volt, de végül is egy merítőháló bevetésével ő is biztonságba került, így éjszaka mi is nyugodtan pihenhettünk.

Köszönjük szépen idi mamijának, Verának, hogy nála nevelkedhetnek és segített nekik megerősödni, valamint megtanulni, hogy az emberektől nem kell félni, vidáman lehet nagyokat játszani és dorombolni.

Már 4 hónaposak, chippel rendelkeznek, rendszeresen féreghajtó és parazita ellen kezeltek, 2 oltással rendelkeznek. Tündéri játékos cicák lettek, akik nagyon várják már, hogy megszépíthessék valaki életét. Velük minden nap garantált a nevetés, játékos vidám kis bohócok lettek. Izgatottan várjuk velük együtt a bemutatkozó leveleket… 🙂 Kizárólag olyan családot keresnek, akiknél a benti tartás, az oltási és ivartalanítási kötelezettség a felelős állattartás alapja.

Megsúgták nekünk, hogy örömmel maradnának együtt, hiszen úgy a gazdi távollétében is jól lefáraszthatják egymást és együtt nagyokat szundizhatnak. 🙂

Taksonyban lehet velük megismerkedni, ehhez kérjük, hogy a “Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” gombra kattintva, majd a kérdésekre válaszolva küldd el nekünk a jelentkezési lapot, hogy minél hamarabb fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Kérünk szépen, segíts egy megosztással szerető családot találni nekik, megérdemlik…

Amennyiben lehetőséged van, kérjük támogasd az étkezésüket, ellátásukat vagy a panziós költségeiket, hogy Alapítványunk tovább működhessen:

 

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000 OTP
Közlemény: támogatás
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Hálásan köszönjük!