Streetboy Joe

Vannak mentettjeink, akikért „ölni” is képesek a jelentkezők és olyankor felrobban az oldalunk.

Vannak mentettjeink, akire jelentkező sincs, pedig nem ajánljuk mindenkinek csak annak, akivel nagyon szoros egységet alkothatnak. 

Nehéz feladat ezt minden alkalommal feldolgozni, de még nehezebb az, amikor egy telepőr pozícióban megtűrt kutyának lejár az ideje és mennie kell. Mindegy, hogy hová, csak el onnan! Vérzik a szívünk, amikor hozzánk kerül és megígérjük neki, hogy csakis a legjobb helyre kerülhet, oda, ahol nem egy dísz a kertben, nem azért kell, hogy a gazda védelmét lássa el. Megígértük, az idő pedig csak ketyeg és ketyeg, tik-tak, tik-tak, tik-tak …

Szeretnénk most csodát tenni, csodát látni, szeretnénk Streetboynak tett ígéretünket beváltani.

Mert Streetboy Joenak és leendő gazdájának is jár egy esély! Esély, hogy a gazda megnyerjen egy főnyereményt, Streetboy pedig végre révbe érjen…

8 éves ivartalan, nagyon jó kondiban lévő kan, aki nem tud mást csinálni, csak játszani, örömködni, jókat sétálni, futni, gyerekeket imádni, a családdal együtt bandázni, nagyokat kirándulni és minden körülmények között teli szájjal nevetni bárhol és bármikor! Okos, kedves kutya, nem erőszakos, nem tolakodó. Elképesztő, hogy néha milyen kincsekre akadunk, ő is ilyen! Valakinek a szeme fénye lehet.

 

Kutyákkal kiegyensúlyozott a viszonya és a körülményekhez igazán jól szoktatható. Cicákkal viszonyáról nincs infónk, de cicás lakóhelyen él, ez sem lehet akadály egy következetes gazdi mellett.

 

Kérlek segítsetek abban a csodában, hogy együtt találjuk meg végleges otthonát ennek szépséges és impozáns kutyának! Segítsetek nekünk azzal, hogy megosztjátok és elkülditek ismerőseiteknek, tudjuk, hogy a ti segítségetekkel végleg sikerül!

 

Nem csodálkozunk, ha a fotókat nézegetve rég érzett melegséget érzel, hidd el semmi nem történt, csak jelez valami ott,belül… A megismerkedéshez kérjük töltsd ki a “jelentkezési adatlap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Streetboy Joe étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében…


Amennyiben támogatni szeretnél:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000 Swift:OTPVHUHB OTP

Közlemény: Streetboy Joe 

Köszönjük szépen! 💝