Streetboy Joe

2014-ben született, majd egyszer csak egy telepre került. Hogy miért, azt nem is akarjuk megtudni, mint ahogy az sem, miért járt le az ideje és mennie kellett. Mindegy hová, csak el onnan…

8 éves ivartalan, nagyon jó kondiban lévő kan, aki nem tud mást csinálni, csak játszani, örömködni, jókat sétálni, futni, gyerekeket imádni, a családdal együtt bandázni, nagyokat kirándulni és minden körülmények között teli szájjal nevetni bárhol és bármikor! Okos, kedves kutya, nem erőszakos, nem tolakodó, imádja az embereket, a gyerekeket. Elképesztő, hogy néha milyen kincsekre akadunk, ő is ilyen! 

Valakinek a szeme fénye lehet. Mert Streetboy Joenak és leendő gazdájának is jár egy esély, hogy a gazda megnyerjen egy főnyereményt, Streetboy pedig végre révbe érjen.

Kutyákkal nagyon jó a viszonya és az új körülményekhez kiválóan szoktatható. Cicákkal viszonyáról nincs infónk, de cicás lakóhelyen él, ez sem lehet akadály egy következetes gazdi mellett. Imádja az életet, a társaságot, a sétákat. Szépen utazik autóban, ő egy tényleg tökéletes társ lehet, ha valaki ad neki esélyt…

Dél-Pesten van lehetőséged vele megismerkedni, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

2014-ben született közepes méretű kan. Ivartalan, kutyákkal nagyon jó a viszonya. A kötelező chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve fogadható örökbe.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Streetboy Joe havi étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében.

 

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000

Swift:OTPVHUHB OTP

Közlemény: Streetboy Joe

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod! 🙂

 

Köszönjük szépen a csodálatos fotókat Dankó Zoltán! https://bit.ly/3H4hI0A

Zoltán fotós oldalát itt nézheted meg: https://bit.ly/3H6wXGp