Pistike

„Gazdája” testvérével együtt egész piciként egy ismerősétől kapta egerészésre. Majdnem 4 hónaposak voltak, amikor már a forgalmas úttesten lapos kúszásban futottak át minden kertbe bemászva egy kis élelemért. Olyan vékonykák voltak, hogy enni is csak fekve tudtak.

Természetesen nem hagytuk őket élelem nélkül, de a gazdával folytatott megbeszélés nem vezetett eredményre. Az ivartalanításról olyannyira elzárkózott, hogy megkérdezte tőlünk, mi is ivartalanítottuk magunkat???

Pistike az utolsó pillanatban, a nagy kandúrpárbajok kezdetekor ivartalanítva és szűrve lett.

Azért egy mancscsont törést sikerült összeszednie, amelynek kezelése hosszadalmas volt, mára meggyógyult és újra a régi rosszcsont. Emberhez kifejezetten bújós, szinte árnyékként követ a lakásban, de a félősebb cicákat egyenlőre kergeti. A kis-kölyökkori korai leválasztás és éheztetés miatt extra kisméretű maradt. Nagyon formás, 1 év körüli ivartalanított, Fiv-Felv negatív tesztes mini kisfiú örökbefogadói szerződéssel chippel, külső-belső élősködőktöl megszabadulva keresi gazdiját kizárólag benti tartással (macskabiztos kerítéssel ellátott udvarba, teraszra, erkélyes ingatlanba).

Dunaharasztin várja, hogy Neked is megmutathassa cukiságait, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged Pistikét örökbe fogadni. Légy a pártfogója, segítsd az ellátását havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Pistike
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük Pistike nevében is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!