Picur

Ezzel a kis fiatal, 1 év körüli kan kutyával egy állatvédelmi bejelentés miatt találkoztunk, amikor a gazda a chip és oltás elmulasztását nem akarta pótolni, inkább lemondott róla.

Picur így megmenekült a bántalmazástól és annak következményétől, a korai haláltól. Többet nem is szeretnénk írni a múltjáról, mert vannak helyzetek, amik még ennyi idő után is rettentően megviselnek. Picur helyzete pont ilyen. Próbáltuk elérni és segítséget kérni a fajtamentéstől, de a mai napig sem kaptunk választ a megkeresésünkre, így Picur jelenleg panzióban él, ahol elkezdi megtanulni, hogy egy kéz simogatni is tud.

Kis méretű, alkalmazkodó, kedves kutya, aki autóban szépen utazik. Jelenleg is bent él a házban és ez így marad az új gazdánál is. Fajtát ismerők jelentkezését várjuk, másik hasonló méretű kutya mellé tökéletesválasztás. Kutya suli, illetve a kirándulás, séták a leendő gazda számára is jó szívvel ajánlott.

Chip, oltás, féreghajtás és ivartalanítás megtörtént, amennyiben megtetszett, Budapest, XXI. kerületben tudsz megismerkedni vele.
Ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérjük, hogy támogasd Alapítványunk működését!

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Picur
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!