Molly és Maya

Fogadj örökbe igazi különlegességet!

Tudtad? Sokan azt tartják az ilyen különlegesen színezett cicákról, hogy szerencsét hoznak! Egy legenda szerint minden teknőctarka cica egy olyan fekete macska leszármazottja, aki megvendégelte a Napot a Földön. A Napnak azonban mennie kellett, de arany sugaraiból ajándékként párat hátrahagyott a cica bundáján.

Úgy tartják, ha teknőctarka cicával álmodunk, akkor szerencsénk lesz a szerelemben! Ne csak álmodj velük, legyen ilyen bűbájos gyönyörűség mindig melletted…

Nemrég múltak 1 évesek, elmondhatatlanul kedves, nyugodt ám játékos és minden munkában segítő testvérek ők. Terelgetik a robotborszívót és azonnal tesztelik a felmosást, a mosógép munkáját, a szárítást, szinte mindent… is! 🙂

Mégsem adjuk mindenkinek. Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik maguk is nyugodt, kiegyensúlyozott életet élnek és számukra is ezt tudják biztosítani. Kis testű kutyával elvannak, de rendkívül érzékeny radarokkal vannak megáldva, így egy pörgős családi közösség nem az ő világuk.

Örökbefogadói szerződéssel, oltva, chippel, 6 hónapos korukban ivartalanítva és pár dekagramm J felesleggel, kizárólag benti tartással (macskabiztos kerítéssel ellátott udvarba, teraszra, erkélyes ingatlanba) fogadhatóak örökbe.

Ketten együtt költöznek, ha Te is így gondolod, ők már Dunaharasztin várják, hogy megismerkedjetek. Tudják jól, hogy abban a pillanatban beléjük szeretsz, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged örökbe fogadni, légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Mollyék
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!