Misu

2022. decemberében egy 16 fiatal cicából kolónia ivartalanításában és gazdásításában kértek tőlünk segítséget. Mindegyik cica ivartalanított, chippel és negatív Fiv/Felv teszttel rendelkezik. Azok a szerencsések, akik már gazdihoz költöztek, nagyon hamar kedves, bújós házi kedvencekké váltak a szeretet és türelem hatására.

Misu benti cicaként költözhet csak, már volt eleget kint. Természetesen egy cicabiztos terasznak (macskahálóval) vagy kifutónak nagyon örülne.

Misu egy fiatal, egy év körüli nőstény, kedves és játékos, természetesen gazdisodás esetén neki is türelemre lenne szüksége és finom falatokra a barátkozáshoz. Nagyon tud dörgölőzni, jön a simogatásért, gyönyörű rajzos pofija nagyon kifejező.

Koneko-val lakik jelenleg együtt, nagy barátok lettek az együtt töltött idő alatt, így annak is nagyon örülnénk ha ketten költözhetnének, erősítik egymást.

Taksonyban van lehetőséged vele megismerkedni, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Misu már túl van az ivartalanításon, chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve fogadható örökbe.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Misu étkezési és orvosi költségeinek fizetésében.

 

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000

Swift:OTPVHUHB OTP

Közlemény: Misu

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod a kóbor és esélytelen cicák mentéséhez! 🙂