Minnie

Minnie története a fiatal kora ellenére nagyon szomorú. 6testvérével együtt egy sittel telepakolt kertben találtak búvóhelyet. testvéreit becsapdáztuk, gazdásítottuk, Minnie-t nem sikerült megfogni, egy szép napon pedig már nem jött.

2 évvel később egy napon 3 gyönyörű kicsijével megjelentek. Nagyon nem voltak jó helyen, mert a szomszédban lakó kutyus nem barátkozik a cicákkal, ezért megegyeztünk, hogy az élvefogó csapda segítségével megpróbálják befogni őket és keresünk számukra ideiglenes befogadót, majd gazdit. Pár nap kellet ehhez a művelethez és több részben sikerült csak a befogás, de végül az egész család meglett. Nagyon félősek voltak, hiszen emberi kézhez nem szoktak, de sokkal nyugodtabbak lettek, hiszen mindig volt mit enniük és biztonságban voltak.

Egy nap az egyik cica férget hányt, így az állatorvos mindenkinek adott féreghajtót, amit 2 hét múlva megismételtek.
Másnap az egyik pici rosszul lett, majd meghalt. Utána 2 nap múlva a másik, majd a harmadik kicsi is meghalt, hiába a gyors orvosi kezelés, egy hét alatt mind a három kicsi a cicamenyországba költözött. Minnie pedig mindegyik kicsinye mellett ott feküdt végig, az utolsó apró kis sóhajukig.

Minnie-t elhoztuk, szerettük volna, ha túllendül a félelmein, mert nem szerettük volna visszatenni az utcára. Ivartalanodott és egy kis jutifalat és egy kedves ideiglenes befogadó együtt csodákat művelt. 🙂
Ma már bújik dorombol, szeretetét finom harapdálásokkal és nyalogatással fejezi ki. Más cicákkal játékos, de egyedül is eljátszik a kisegerével. Szereti a hasát, a jutifalatokat. Kis termetű kislány, örökbefogadói szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel, kizárólag benti tartással fogadható örökbe. Ha megtetszett Millie és úgy érzed éppen 4 puha mancsra vágysz, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Jelentkezés örökbefogadásra: https://bit.ly/3i6tdLZ

Amennyiben lehetőséged van, kérjük támogasd önkéntes munkánkat, mert minden kis segítség mancsos életeket ment meg. Az alábbi formában tudsz segíteni a gondozásunkban lévő állatoknak, amit hálásan köszönünk!

Adatok a támogatáshoz:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com
Közlemény: Támogatás