Minnie

Története a fiatal kora ellenére nagyon szomorú. 6 testvérével együtt egy sittel telepakolt kertben találtak búvóhelyet. testvéreit becsapdáztuk, gazdásítottuk, Minnie-t nem sikerült megfogni, egy szép napon pedig már nem jött. 2 évvel később egy napon 3 gyönyörű kicsijével megjelentek. Nagyon nem voltak jó helyen, mert a szomszédban lakó kutyus nem barátkozik a cicákkal, ezért megegyeztünk, hogy az élvefogó csapda segítségével megpróbálják befogni őket és keresünk számukra ideiglenes befogadót, majd gazdit. Nagyon félősek voltak, hiszen emberi kézhez nem szoktak, de hamar megnyugodtak, hiszen mindig volt mit enniük és biztonságban voltak.

Sajnos egy hét alatt Minnie mindegyik kicsinye meghalt, ő pedig mindegyik mellett ott feküdt végig, az utolsó apró kis sóhajukig.

Minnie-t elhoztuk, ivartalanodott és egy kis jutifalat, egy kedves ideiglenes befogadó együtt csodákat művelt. Ma már bújik dorombol, szeretetét finom harapdálásokkal és nyalogatással fejezi ki. Más cicákkal játékos, de egyedül is eljátszik a kisegerével. Szereti a hasát, a jutifalatokat.

Mára 3 év körüli kis termetű Fiv-felv-, oltásokkal rendelkező kislány, aki örökbefogadói szerződéssel, chippel kizárólag benti tartással (macskabiztos kerítéssel ellátott udvarba, teraszra, erkélyes ingatlanba) fogadható örökbe. Ha megtetszett Minnie és úgy érzed éppen az ő 4 puha mancsára vágysz, kérjük töltsd ki a Jelentkezési lap örökbefogadáshoz és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged Pistikét örökbe fogadni. Légy a pártfogója, segítsd az ellátását havi 5.000.- Ft-tal. Amennyiben lehetőséged van kérjük, támogasd önkéntes munkánkat, mert minden kis segítség kóbor mancsos életeket ment meg.

Az alábbi formában tudsz segíteni a gondozásunkban lévő állatokon és a kóbor, esélytelen cicák mentésében, amit hálásan köszönünk!

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: Minnie
Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük Minnie nevében is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!