Mézi, Molly, Maya és Mira

Négyes csapat keresi új családját, most már elegük van az ideiglenes életből és nagyon szeretnének az örökké gazdiknál dorombolni, vagy feje tetejére állítani a lakást. Összeszokott, aktív társaság, ezért elsősorban olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik testvérpárt szeretnének örökbe fogadni.

Mézi, Molly, Maya és Mira lendületes, aktív, módfelett játékos kismacskák, akiknek nagyon fontos, hogy mindig valahol a gazdi lába alatt legyenek, vagy az ölében pihenhessenek. Ha a gazdi otthonról dolgozik és sok meetingje van, akkor az egész vállalat megismerheti őket, mert ilyenkor mindig a szék háttámláján szórakoztatják magukat és a cég összes dolgozóját. Ha a gazdi aludni szeretne, mindig partnerek lesznek egy pihentető szundikáláshoz, viszont ha szerintük már ideje lenne felébredned, akkor a hasizmodat erősítik, miközben dobbantónak használják az akrobata mutatványaikhoz.

Kiváló felfedezők, biztosan megtalálják az összes eldugott ajándékot és a legügyesebbek abban, hogy a lakás bármely pontjára előbb érnek oda, mint a gazdájuk.

Lassan 7 hónaposak, chip-pel ellátva, oltva, féreghajtva, parazitamentesen örökbefogadói szerződéssel, oltási- és ivartalanítási kötelezettséggel, kizárólag benti tartással költöznek új családjukhoz. Ha megtetszettek és úgy érzed puha mancsokra vágysz, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Jelentkezés örökbefogadásra: https://bit.ly/3i6tdLZ

Amennyiben lehetőséged van, kérjük segítsd támogatásoddal önkéntes munkánkat, mert minden kis segítség mancsos életeket ment meg. Az alábbi formában tudsz segíteni a gondozásunkban lévő állatoknak, amit hálásan köszönünk! ️

Adatok a támogatáshoz:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com
Közlemény: Támogatás