Mézi, Molly, Maya és Mira

Május 27-én este 20 óra körül négy kiscicának kért segítséget egy fiatal, az Agip kút melletti üzem egyik szemeteszsákjában voltak és keservesen sírtak. Elmentünk és a látványtól nagyon elkeseredtünk. A picik 2-3 hetesek lehettek, borzasztó soványak és ki voltak hűlve. Attól féltünk, hogy meghalnak, mire 1,5 km utat autóval megteszünk. Otthon egész éjjel etettük őket, a legkisebb már a végtagjait sem tudta mozgatni, annyira erőtlen volt. Valami csoda folytán reggel is életben voltak, így elindultak Krisztinához, aki 2 hónap időtartamra vállalta őket. Szerencsére volt mama cica nála, így pár napig tudtak még szopizni, azután beindult az élni akarás ösztöne és nagyon-nagyon lassan, de elmúlt a veszély. Elkezdtek nőni, ám a kóros soványság és a háromszög alakú fejecskéjük miatt még sokáig nem lehetett fotót készíteni róluk. 

Mára 10 hetesek lettek, mindenki él és gömbölyödik, amiért hálával tartozunk Czifráné Krisztinek, hiszen ha ő nincs akkor, a picikről sem tudnánk nektek gazdikereső fotókat mutatni.

A lányok, Mézi, Molly, Maya és Mira oltási programját elkezdjük, chip-pel ellátva, oltva, féreghajtva és parazitamentesítve költöznek új családjukhoz. Benti tartást és ivartalanítási kötelezettséget támogató és vállaló felelős gazdik jelentkezését várjuk nagy örömmel.

A négy leányzót vasárnap kell elhoznunk, hiszen lejárt a két hónap, így várjuk ideiglenes befogadó jelentkezését is a gazdikeresés idejére.

Ha segítenél az ellátásuk és az orvosi költségek kifizetésében, hálásan köszönjük! 

Adatok a támogatáshoz:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000 

Swift:OTPVHUHB OTP

Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Közlemény: Támogatás

Kérünk, ha bent vagy cicás csoportokban, akkor légy kedves oszd be oda is a posztjukat, lehet pont a segítségeddel találják meg a gazdijaikat.

Köszönjük szépen!