Mása

2022 augusztusában több bejelentés is érkezett fotókkal dokumentálva, hogy egy kutya lánccal a nyakában a Dunaharaszti, Paál László utcában csont soványan, illetve az 51-es út másik oldalán egy benzinkút környékén és még egy családi ház udvarán is megjelent pár alkalommal. Másában volt chip, de a telefonálások után egyetlen következtetést tudtunk levonni, senkinek nem kell, elhagyták őt, mint Dunaharaszti határában a szemetet.

Előzmények: https://bit.ly/3YGbk6d

Helyünk nem lévén kutyapanzióba került és hála Édua Hodosán szakértelmének, amivel már több kutyánk is a kezelhetetlen állapotból szuper gazdis lett, az öntörvényű kutyából egy reszocializált, leendő gazdájához a végletekig hűséges társ válhat. Mása készen áll arra, hogy gazdihoz költözzön, de…

Nem lesz telepőr, nem vigyáz hatalmas területre a gazdája nélkül, mert nem véletlenül van fizetett panzióban és nem való kizárólag lakásba sem! Odaadhattuk volna betörőriasztásra, haszonállat őrzésére és egyéb „fantasztikus küldetések” végrehajtására, de erre a feladatra már régóta vannak olyan berendezések, amelyeknek nem vér, hanem áram folyik a „vezetékeikben”.

Mása egy határozott kutya, aki egy erős kezű ám nyugodt, minden körülmények között barátságos gazdi mellett tud kiegyensúlyozott életet élni. Az agressziót és a szigort nem tűri. Emberekkel jóindulatú, kedves, nyitott, más kutyákkal játékos, jó energiájú. Ivartalanított nagy méretű kan mellé jó szívvel ajánljuk, a szukákkal szemben időnként szereti fitogtatni az erejét. Nagyon jó jelző, ha megtalálja a családját, egy tökéletes kutya lesz belőle.

Mása albuma: https://bit.ly/3jVEijD

Mása nem kerti dísz, nem szobacirkáló és nem is való mindenkinek. Ha megtetszett és tisztában vagy a méretével, súlyával és erejével, valamint rendelkezel munkakutyás tapasztalattal, továbbá érzed magadban a hajlandóságot a közös munkára melynek eredménye, hogy egy tökélete, hű társad legyen, a megismerkedéshez kérjük töltsd ki a „jelentkezési adatlap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

2018.06.12-én született nagytestű szuka. Mása már túl van az ivartalanításon, cicákkal viszonya nem ismert. A kötelező chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve várja családját.

Mása 1,5 éve panzióban él, ami nem kis megterhelés, ezért nagyon hálásan vagyunk, ha segítesz nekünk Mása étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében.

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: Mása
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod!