Mása

2022 augusztusában több bejelentés is érkezett fotókkal dokumentálva, hogy egy kutya lánccal a nyakában a Dunaharaszti, Paál László utcában csont soványan, illetve az 51-es út másik oldalán egy benzinkút környékén és még egy családi ház udvarán is megjelent pár alkalommal. Másában volt chip, de a telefonálások után egyetlen következtetést tudtunk levonni, senkinek nem kell, elhagyták őt, mint Dunaharaszti határában a szemetet.

Előzmények: https://bit.ly/3YGbk6d

Helyünk nem lévén kutyapanzióba került és hála Édua Hodosán szakértelmének, amivel már több kutyánk is a kezelhetetlen állapotból szuper gazdis lett, az öntörvényű kutyából egy reszocializált, leendő gazdájához a végletekig hűséges társ válhat. Mása készen áll arra, hogy gazdihoz költözzön, de…

Nem lesz telepőr, nem vigyáz hatalmas területre a gazdája nélkül, mert nem véletlenül van 5 hónapja fizetett panzióban és nem való kizárólag lakásba sem! Odaadhattuk volna betörőriasztásra, haszonállat őrzésére és egyéb „fantasztikus küldetések” végrehajtására, de erre a feladatra már régóta vannak olyan berendezések, amelyeknek nem vér, hanem áram folyik a „vezetékeikben”.

Mása egy határozott kutya, aki egy erős kezű ám nyugodt, minden körülmények között barátságos gazdi mellett tud kiegyensúlyozott életet élni. Az agressziót és a szigort nem tűri. Emberekkel jóindulatú, kedves, nyitott, más kutyákkal játékos, jó energiájú. Ivartalanított nagy méretű kan mellé jó szívvel ajánljuk, a szukákkal szemben időnként szereti fitogtatni az erejét. Nagyon jó jelző, ha megtalálja a családját, egy tökéletes kutya lesz belőle.

Mása albuma: https://bit.ly/3jVEijD

Mása nem kerti dísz, nem szobacirkáló és nem is való mindenkinek. Ha megtetszett és tisztában vagy a méretével, súlyával és erejével, valamint rendelkezel munkakutyás tapasztalattal, továbbá érzed magadban a hajlandóságot a közös munkára melynek eredménye, hogy egy tökélete, hű társad legyen, a megismerkedéshez kérjük töltsd ki a „jelentkezési adatlap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

2018.06.12-én született nagytestű szuka. Mása már túl van az ivartalanításon, cicákkal viszonya nem ismert. A kötelező chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve várja családját.

Mása 1 éve panzióban él, ami nem kis megterhelés, ezért nagyon hálásan vagyunk, ha segítesz nekünk Mása étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében.

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: Mása
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod!