Lilly és Csini

Körül-belül 2023.11.09-én születtek Dunaharaszti külterület egyik eldugodt részén. csodával határos módon életben maradtak, de nagyon rossz állapotban kuporodtak le egy ház ajtaja elé. Ez volt a szerencséjük. Testvérük Sunny későn érkezett, sajnos a macskanátha és tüdőgyulladás erősebb volt…Most kb. tizenöt hetesek, a gyógyulás Lilly (fehér) esetében hosszú volt, mivel olyannyira tele volt bolhákkal, hogy teljesen legyengítette a szervezetét. Csini is rettentő soványan érkezett, de ezeken már mindketten túl vannak. 🙂
Gyönyörű a bundájuk, kis babaháj is van rajtuk és Oltási programjukat megkezdve várják a jelentkezőket. Testvérek, imádják egymást, mi pedig szeretjük az állatokat, így együtt költöznek kizárólag macskabiztos tartási körülményeknek megfelelő ingatlanba. Chippel, oltással, parazitamentesen, valamint örökbefogadói szerződéssel fogadhatóak örökbe.

Jelenleg Dunaharasztin élnek, itt lehet velük megismerkedni. Ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérjük, hogy támogasd Alapítványunk működését!

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Lilly és Csini
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!