Lexi

Lexi Boci és Párducka testvére, ám őt örökbe fogadta egy család, majd kislányuk nagy bánatára visszakerült. Most újra gazdit keres, olyat aki egy cicaéletre választ…

Valamikor májusban született, kicsi, beteg, bolhás volt, amikor hozzánk került. Ideiglenes befogadója a munka mellett minden szabadidejét arra áldozta, hogy életben maradjon, amiért végtelenül hálásak vagyunk. Nem volt egyszerű, mert testvéreivel együtt hányt, hasmenésük volt, meg kellett tanítani őket az alom használatára és injekciós kezelésre, immunerősítésre szorultak, persze nem egyszerre, hanem szépen egymás után. Így a feladat is nagyon nehéz volt, mert őket elszeparálni épp olyan veszélyes, mint együtt hagyni, hiszen ha kivesszük a testvérei mellől, számára az is nagy stressz. Nem beszélve arról, hogy a gyógyulást nagyban hátráltatja.

Mára Lexi is nagyjából 14 hetes tökéletesen egészséges, virgonc, dorombológép lett és gazdikereső. 🙂

Örökbefogadói szerződéssel, chippel, féreghajtva, parazitamentesen, valamint oltási programját megkezdve kizárólag benti tartással (macskabiztos kerítéssel ellátott udvarba, teraszra, erkélyes ingatlanba) fogadható örökbe, 6 hónapos korban ivartalanítási kötelezettséggel.

Dunaharasztin lehet lexivel megismerkedni. Ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Lexi
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevében is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!