Koneko

2022. decemberében egy 16 fiatal cicából kolónia ivartalanításában és gazdásításában kértek tőlünk segítséget. Mindegyik cica ivartalanított, chippel és negatív Fiv/Felv teszttel rendelkezik. Azok a szerencsések, akik már gazdihoz költöztek, nagyon hamar kedves, bújós házi kedvencekké váltak a szeretet és türelem hatására.

Benti cicaként költözhet csak, már volt eleget kint. Természetesen egy cicabiztos terasznak (macskahálóval) vagy kifutónak nagyon örülne.

Koneko különleges megjelenésű 1 év körüli nőstény cica, akinek fülein hosszabb, bojtos szőr van. Teljesen odavan a cicatársaságért, ezért másik cica mellé is jó szívvel ajánljuk. Fiatal korára és a nagy cicacsapatra tekintettel nyugodt, ám emberek felé lassan nyit. Egy másik nyugodt energiájú cica, finom falatok nála is csodát tesznek. 

 

Taksonyban van lehetőséged vele megismerkedni, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Koneko már túl van az ivartalanításon, chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve fogadható örökbe.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Koneko étkezési és orvosi költségeinek fizetésében.

 

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000

Swift:OTPVHUHB OTP

Közlemény: Koneko

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod a kóbor és esélytelen cicák mentéséhez! 🙂