Koneko és Misu

A két tesóra még soha senki nem jelentkezett, pedig tündériek. Oltottak, ivartalanítottak, negatív tesztes cicák.

Másfél éve élnek egy szuterénben és nagyon szeretnének már napot látni, beilleszkedni egy család életébe!

Mindig megígérjük nekik, hogy most már ti lesztek a következők, valakinek a cicái, egy szuper gazdi legközelebb majd titeket visz haza!

Semmi mást nem kérnek, csak egy esélyt, hogy a szívedbe lopják magukat.

Misu egy örökké kíváncsi, derűs, az emberhez rendkívül ragaszkodó, pihebundás kislány, Koneko játékos, labdázó, mindene a tesója. Egy kis türelemmel csodacicák lennének új otthonukban.

Ők már nem rombolnak, tombolnak éjszaka, csendes, nyugodt cicák.

Két év körüliek, kellőképpen fiatalok hogy egy szerető családban teljes mértékben beilleszkedjenek.

Csak benti tartásra, felelős állattartòhoz költöznének.

Nagyon várják a jelentkezésedet!

2022. decemberében egy 16 fiatal cicából kolónia ivartalanításában és gazdásításában kértek tőlünk segítséget. Mindegyik cica ivartalanított, chippel és negatív Fiv/Felv teszttel rendelkezik. Azok a szerencsések, akik már gazdihoz költöztek, nagyon hamar kedves, bújós házi kedvencekké váltak a szeretet és türelem hatására.

Misu és Koneko nagyon összenőttek, játszanak együtt, különösen a cicafocit szeretik, kis labdáikkal. Együtt alszanak, esznek, nagyon szeretik egymást, ezért boldogok lennénk ha együtt költözhetnének.

Misu bizalmasabb, hamar a pocakot mutogató, bársonybundás csajszi. Eleinte tartózkodóbb a személyisége, de ha valakit megismer, hamar bizalmas lesz vele.

Koneko egy különleges megjelenésű, nagyon szereti a cicákat, mindig figyeli, Misu hol van, mit csinál. Más cicákkal is kedves. Több türelmet igényel, mint a társai, mert félősebb. Rengeteget változott pár hónap alatt, egy nyugodt energiájú családban hamar megnyílna az emberek felé is.

Két kis termetű, ivartalanított, chipezett, oltott, fiatal, egy év körüli cica. Benti cicaként költözhetnek csak, voltak már eleget kint. Természetesen egy cicabiztos terasznak (macskahálóval) vagy kifutónak nagyon örülnének.

Taksonyban van lehetőséged vele megismerkedni, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk ellátásuk és orvosi költségeik fizetésében.

Kérjük, hogy támogasd Alapítványunk működését!

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Misu
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!