Koneko és Misu

Ők ketten lehetnek akár testvérek is, mert mindkét cica a lakott területtől távol egy kavicsbánya közelében született. Amikor anyjuk már biztonságosnak látta, bevitte őket is a műhelybe, ahol élelmet ugyan kaptak, de egyáltalán nem voltak biztonságban. Felajánlottuk a cégvezetésnek, hogy ha befogják őket, ivartalanítjuk és gazdit keresünk nekik. A műtét után a lábadozás, majd szocializációs időszakban eleinte mindentől rettegtek és egy jó ideig csak a párnácskájukba lapulva próbáltak láthatatlanná válni. Majd idi mamijuk segítségével nagyon jó páros lett belőlük, mára szinte elválaszthatatlanok. Együtt alszanak, esznek, cicafociznak és nagyon szeretik egymást, mi pedig boldogok lennénk ha együtt maradhatnának.

Misu bizalmasabb, hamar a pocakot mutogató, bársonybundás csajszi, Koneko pedig nagyon társfüggő, mindig figyeli, Misu hol van és mit csinál. Ő picit öbb türelmet igényel, mint Misu, de rengeteget változott pár hónap alatt és egy nyugodt energiájú családban hamar megnyílik az emberek felé is.

Mindketten kis termetű, ivartalanított, chipezett, oltott, fiatal, egy év körüli nőstény cicák. Benti cicaként költözhetnek csak, voltak már eleget kint. Természetesen egy cicabiztos terasznak (macskahálóval) vagy kifutónak nagyon örülnének.

Jelenleg Taksonyban élnek, itt várnak szeretettel egy ismerkedésre. Ehhez kérünk, hogy a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk az étkezési költségeik fizetésében.

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: Misu és Koneko
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod a kóbor és esélytelen cicák mentéséhez!