János

János a nyár közepén szokott oda egy házhoz, ahol rendszeresen megjelent etetéskor. Lassan nyitni kezdett az emberek felé, végül teljesen megszelídült, már el se ment a kertből. Nagyon kedves macskává változott, dorombolni és hízelegni is tud. Ivartalanítása megtörtént, oltásai is megvannak, rendszeresen volt féregtelenítve, parazita mentesítve. Lakáshoz szocializált, kaparófát használó cica és természetesen szobatiszta is. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, több macska mellett. A nagyobb kandúrokkal jól kijön, viszont kisebb cicák mellé nem ajánlott, mert hajlamos a dominanciára. 

János produkált egy FIV+ gyorstesztet. Aki ismeri, az tudja, hogy ez egy vírushordozó állapot, Jancsi nem beteg, de folyamatos figyelemre van szüksége és immunerősítésre. Örökbefogadása ennek ismeretében történhet meg.

Aki őt választja, az egy végtelenül kedves társat kap. Jánosnak gyönyörű párduc-teste és cakkos fülei vannak, ami a szexepilje az utcai harcok emlékére. Fiatal állat, az állatorvos 1-2 évesre becsülte korát. Ugyanannyit élhet, mint negatív társai megfelelő odafigyelés mellett hosszú, boldog cicaélete lehet egy gondos gazda mellett.

Benti tartásra fogadható örökbe, általában szintén pozitív cicák mellé ajánlják az együtt-tartást vagy egyedüli cicaként tartható.

Ha segítenél az ellátásuk és az orvosi költségek kifizetésében, hálásan köszönjük! 

Adatok a támogatáshoz:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000 

Swift:OTPVHUHB OTP

Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Közlemény: János

Kérünk, ha bent vagy cicás csoportokban, akkor légy kedves oszd be oda is a posztjukat, lehet pont a segítségeddel találják meg a gazdijaikat.

Köszönjük szépen!