János

A nyár közepén szokott oda egy házhoz, ahol rendszeresen megjelent etetéskor. Lassan nyitni kezdett az emberek felé, végül teljesen megszelídült. Nagyon kedves, ragaszkodó macska, akinek a gazda lenne a mindene. Ivartalanítása megtörtént, oltásai is megvannak, rendszeresen volt féregtelenítve, parazita mentesítve. Lakáshoz szocializált, kaparófát használó cica és természetesen szobatiszta is. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, több macska mellett. Korábban hajlamos volt a gengszterkedésre kisebb társaival, viszont pár hónap alatt sokat változott a helyzet.

János produkált egy FIV+ gyorstesztet. Aki ismeri, az tudja, hogy ez egy vírushordozó állapot, Jancsi nem beteg, de folyamatos figyelemre van szüksége és immunerősítésre. Örökbefogadása ennek ismeretében történhet meg.

Aki őt választja, az egy végtelenül kedves társat kap. Jánosnak gyönyörű párduc-teste és cakkos fülei vannak, ami a szexepilje az utcai harcok emlékére. Fiatal állat, az állatorvos 1-2 évesre becsülte korát. Megfelelő odafigyelés mellett ugyanannyit élhet, mint negatív társai, hosszú, boldog cicaélete lehet egy gondos gazda mellett.

Benti tartásra fogadható örökbe, általában szintén pozitív cicák mellé ajánlják az együtt-tartást vagy egyedüli cicaként tartható.

Ha segítenél az ellátásuk és az orvosi költségek kifizetésében, hálásan köszönjük!

Adatok a támogatáshoz:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: János
Paypal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük szépen!