Mirtill

Mirtillt 2023 májusában csapdáztuk be egy taksonyi kolóniából, ivartalanítás céljából. A műtét idején azonban kaptunk egy telefont Rita doktornőtől, ami mindent megváltoztatott. Azt a hírt kaptuk, hogy a cica hasa abnormálisan telt. FIP-gyanús…

Aki ismeri a macskabetegségeket, tudja, hogy még pár évvel ezelőtt is ez felért egy halálos ítélettel.

Először nagyon elkeseredtünk, hogy mitévők legyünk, hiszen addigra már összes befogadónk tele volt cicával. Aztán eldöntöttük, hogy nincs más lehetőség: meg kell próbálnunk. Minden élőlénynek csak egy élete van, ennek a cicának is. Mindenkinek meg kell adni az esélyt. 💚

Elkezdtük Mirtill kezelését. Gyógyszerét éhgyomorra kapta, jelentős mennyiségű májvédő készítményekkel, illetve egyéb vitaminokkal együtt.

Mostanra már túl vagyunk a kezelés 84., befejező napján és nemsokára vége a megfigyelési időszaknak is! 🥳

A kitelt has nem tért vissza, semmilyen tünete nincsen. Étvágya remek, hízott is látszik a két kép közötti különbség, mennyit szedett magára (kicsit talán sokat is…🫢).

Jelenleg Misuval és Konekoval lakik együtt. Szépen beilleszkedett közéjük, szereti a cicákat és az embereket is. ☺️

Kicsit néha még bizonytalan, de jóindulatú, kedves kis lélek, aki nagyon szeretne kötődni valakihez.

Mirtill fiatal, ivartalan, másfél év körüli, egészen különleges vöröses-arany cirmos kislány, vakító zöld szemű cica. Negatív FIV/FELV teszttel is rendelkezik.

De beszéljen helyettünk a két kép. Mi a különbség köztük? Két hónap gondoskodásban, törődés és szeretet. Mert minden élőlény kivirul, akire vigyáznak, akit féltenek. ☺️

💚Ha beleszerettél kis bajuszkirálynőnkbe, az alábbi linken tudsz jelentkezni:

A cica nagy vállalás volt amúgy is túlterhelt Alapítványunk számára, megköszönjük, ha hozzájárulsz Mirti kezelésének, illetve ellátásának a költségeihez.

Kérjük, hogy támogasd Alapítványunk működését!

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Hisztis Mirtill
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!