Foltos

Foltos 

Nevét anyukája után kapta, aki szerintünk a világ legjobb, legalázatosabb kutyája volt és hiába a rendszeres látogatás, a gazdával való kapcsolattartás, nem és nem ivartalanította őt. Egy napon aztán egy telefonos bejelentés miatt megtudtuk, hogy 9 kölyke született, akik közül 1 még piciként eltűnt, segítségünkkel 6 gazdásodott, 1 pedig ott maradt a gazdánál. 

Sajnos Folti már nem él, Foltos (a mamája után kapta a nevét) az egyedüli kölyök, aki eddig még senkinek nem kellett. Pedig ő egy különleges kutya, szépen sétál pórázon, kutyasuliba jár, ahol nagyon élvezi a feladatokat, könnyen meg is csinálja, talán a vérében is ott van a gazdival közösen végzett munka iránti vágy. Különlegesen érzékeny kutya, nem is való mindenkinek. Nem lesz telepőr, kinti kutya, házőrző láncon, vagy jeladó a kert valamelyik gazos sarkában. 

Nagyon okos, szereti a feladatokat és mindig az ember közelében szeretne lenni. Olyan pörgős, lendületes család jelentkezését várjuk, ahol bent lehet a házban. Aktív kiránduló, túrázó gazdit keresünk számára, akinek állandó őrszeme és társa lehet a kirándulásokon és rendszeresen kutyaiskolába jár vele, mert nagyon szereti és örömmel csinálja meg a feladatokat, amelyek fejben és fizikailag is jól lefárasztják. Autóban nagyon szépen utazik a hátsó ülésen.

Dunaharasztin van lehetőséged vele megismerkedni, ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

2021.10.13-án született nagytestű szuka. Foltos már túl van az ivartalanításon, kutyákkal, cicákkal kompatibilis. A kötelező chippel rendelkezik, oltva, rendszeresen féreghajtva, külső-belső parazita mentesítve fogadható örökbe.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Foltos étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében.

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP Bank 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000

Swift:OTPVHUHB OTP

Közlemény: Foltos

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük támogatásod! 🙂