Enid

Hosszú út vezetett el a mostanáig, amikor azt mondhatjuk, hogy Enid gazdikereső lett.

Ő a 10 éves működésünk minden tekintetében legdrágább állata. Tüneményes, rendkívül okos, aktív, de gyógyulása a rengeteg támogatással együtt is alapítványunk számára anyagilag rendkívül kimerítő volt.

De ezt már a hátunk mögött hagytuk és ez a fiatal, 2 év körüli életvidám, kedves, játékos, tanulni vágyó szuka kutyus ivartalanítva, chippel és oltással most végre gazdit keres.

Aktív családot/gazdit keresünk számára. Nem kizárólag kinti és nem kennel tartásra, mert rendkívül ragaszkodó. Jelenleg is bent él a házban és ez így marad az új gazdánál is. Fajtát ismerők jelentkezését várjuk, külön öröm lenne számára, ha másik kutya mellé kerülhetne, jelenleg is 2 szuka illetve 1 kan kutyával bandázik éjjel-nappal. Kutya suli, illetve a napi feladatozás folytatását a leendő gazda számára is jó szívvel ajánljuk.

Enid történetével az alábbi hivatkozásokra kattintva ismerkedhetsz meg:

https://bit.ly/3p6rUzC
https://bit.ly/412UL5k
https://bit.ly/3LyVB3L
https://bit.ly/3VyiQj7

Ha jellemzően aktív kutyára vágysz, vagy már van egy és kéne valaki, aki segíti a fárasztásban, Dunaharasztin tudsz megismerkedni vele. Ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Enid étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében.

Kérjük, hogy támogasd Alapítványunk működését!

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Enid
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!