Bosco

2020. nyarán Dunaharasztin találták őt a MÁV alsó állomás közelében.

Soványan, sebes nyakkal. Szomorú tekintete sok-sok szenvedésről árulkodott.

Sebes nyaka ezt alá is támasztotta, sejtette, hogy nem volt túl jó élete. Eleinte a simogatástól is behúzta a farkát, nem és nem értette. Másfél éve panzióban él és eddig egyetlen érdeklődő sem volt, aki legalább meg akarta volna ismerni, játszani vele egy jót.  Senki nem volt még kíváncsi erre a kincsre, pedig már régen összeszedte magát és elmúltak a sebek a nyakáról, eltemette a múltját.


6 év körüli oltott, chipezett, bolha, kullancs ellen folyamatosan kezelt, rendszeresen féreghajtott, ivartalanított csupa szív kan úr, aki nyitott szívvel várja az ő igaz szívű gazdiját.

Nem tolakodó, nem erőszakos nem nyomulós.

Kizárólag olyan helyet keresünk neki, ahol lakásban a gazdi közelében lehet és a mindennapi játékra, lemozgatásra, a felfrissítő sétákra és az alkalmankénti  túrázásra a gazdi is minden alkalommal IGEN-t mond.

Bosco szépen beszokott a panziós falkába, más kutyákkal is jól kijön, de szökési és mászó hajlama van, így a kerítésnek mindenképpen szökés biztosnak kell lenni.

Jelenleg panzióban él, de már nagyon-nagyon-nagyon szeretnénk neki egy jóságos gazdit!
N A G Y O N ! ! !


Kérünk ajánld Boscot állatszerető ismerősödnek akár az adatlapját elküldve, hátha együtt megint sikerül! Ha pedig beleszerettél, kérjük  töltsd ki a “jelentkezési adatlap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.


Hálásan köszönjük, ha segítesz nekünk Bosco étkezési, orvosi és panziós költségeinek fizetésében…


Amennyiben támogatni szeretnél:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP 11742180-21449486-00000000

IBAN: HU20117421802144948600000000 Swift:OTPVHUHB

Közlemény: Bosco


Köszönjük szépen!