Boci és Párducka

Ők is valamikor májusban születtek, kicsik, betegek, bolhásak voltak, amikor hozzánk kerültek. Ideiglenes befogadóik a munka mellett minden szabadidejüket arra áldozták, hogy életben maradjanak, amiért végtelenül hálásak vagyunk. Nem volt egyszerű, mert mindegyik hányt, hasmenésük volt, meg kellett tanítani őket az alom használatára és injekciós kezelésre, immunerősítésre szorult, persze nem egyszerre, hanem szépen egymás után. Így a feladat is nagyon nehéz, mert őket elszeparálni épp olyan veszélyes, mint együtt hagyni, hiszen ha kivesszük a testvérei mellől, az nagy stressz nekik. Nem beszélve arról, hogy a gyógyulást nagyban hátráltatja.

Mára nagyjából 14 hetesek tökéletesen egészségesek, virgoncak, dorombológépek lettek és ők is gazdikeresők. Boci (fekete-fehér) kislány és Párduc (fekete) kisfiú.

Örökbefogadói szerződéssel, chippel, féreghajtva, parazitamentesen, valamint oltási programját megkezdve kizárólag benti tartással (macskabiztos kerítéssel ellátott udvarba, teraszra, erkélyes ingatlanba) fogadhatóak örökbe, 6 hónapos korban ivartalanítási kötelezettséggel.

Budapesten az Örs Vezér tér közelében lehet velük megismerkedni. Ehhez a“Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt kitöltve kérjük, küldd el nekünk és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Lehet, hogy most éppen olyan életszakaszban élsz, amikor nincs lehetőséged őket örökbe fogadni. Légy a pártfogójuk, segítsd az ellátásukat havi 5.000.- Ft-tal.

Támogatásod az alábbi módokon jut el hozzánk:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB OTP
Közlemény: Boci é Párduc
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Köszönjük a nevükben is, hogy támogatod a kóbor és esélytelen cicák mentését!