Bajusz és Rumli

Szépséges kandúr testvér együtt keresi új családját

Amikor hozzánk kerül egy-egy állatka, nagyon sokszor van, hogy mi is teljesen beleszeretünk. De már túl nagy idehaza a falka, nehezen bírna el még egy-két…falka tagot. Illetve ilyenkor az is kérdés, ha most őt-meg őt-vagy őt befogadom, akkor annyival kevesebbet tudok hazahozni a mentésből. Pedig milyen jól jönnek ezek az egy-egy helyek, amikor épp sos kell elhelyezni valakit.

Mentettünk már sok-sok alom macsekot. Volt, akiket a halál torkából és akikkel sok munka van, azok jobban a szívünkhöz nőnek ugye, a sok izgulás azért elengedhetetlenül összeköt velük minket.

De ez a 2 gyönyörű testvér…
Ők már az első találkozásnál megdobbantották a szívünket. Elhagyatva Dunaharaszti lakatlan részén egy bejelentésre mentünk, hogy ott vannak kidobva kiscicák.
Majdnem besötétedett, amikor odaértünk és elindultunk az úton…egyszer csak álló farkincával csetlő-botló kis népség jött velünk szembe és egyenesen a karjainkba, szemernyi félelem nélkül.

Ez a 2 gyönyörű testvér….
Elképesztőek. Sok-sok alom felnevelt kismacska után azt kell mondanunk, hogy ilyen még nem volt!!!!!!!!!
Akik kedvesek, akiket BÁRMIKOR fel lehet venni, akiknél nincs olyan, hogy nem lehet megsimizni, kézbe venni, szeretgetni…
Nincs olyan soha, hogy ne lennének bújósak, ne dorombolva közelednének és ne csavarnák az ujjaik…khm…karmaik köré az embert.
Ilyet még nem láttunk! BÁRKI jön, teljesen idegen ember, akkor is ilyenek.

Ha olyan cicára vágysz, akit BÁRMIKOR kézbe tudsz venni, akit BÁRMIKOR felvehetsz a karjaidba, akit BÁRMIKOR meg tudsz szeretgetni, akkor nézd ezt a 2 csodálatosan szép kandúrkát….
Nem is tudod levenni róluk a szemedet ugye?
Olyan, de olyan csodaszépek😍
Oltva, chipezve, ivartalanítva és tesztelve is vannak.
Még csak 9 hónaposak.
Szobatiszták, gyönyörűek és kedvesek, de nem akárhogy.
Lakásban élnek és a későbbiekben is kizárólag benti tartással tudjuk adni őket, mert ebben hiszünk.
Jelenleg Pilisen vannak, ott lehet velük megismerkedni.

Két tesójuk terápiás cicaként teljesít “szolgálatot” beteg gyerekek mellett. Nem véletlenül őket választotta trénerük sok-sok cica közül.
Csak nézzétek a képeket és szeressetek beléjük. Mert a képekről is süt a melegítő áramlat, ami bennük kering.
Megmelengetik a még a hideg szíveket is…
Ha szeretnél magad mellé két ilyen gyönyörű bársonytalpút, akkor várjuk bemutatkozásod az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.

Osszátok is be kérünk Benneteket cicás csoportokba, ahol bent vagytok, hátha így jut el a képük az álom gazdihoz.
Köszönjük szépen!

Szeretnéd támogatni a gondozásunkban lévő mentettjeink orvosi ellátását és élelmezését? Az alábbi számlaszámon tudsz segíteni és már most hálásan köszönjük Neked!

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP Bank 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000 Swift:OTPVHUHB OTP
Közlemény: orvosi költségek és élelem támogatás
Köszönjük a segítséged! 🙏💝