Atlasz

Sziasztok!

Atlasz vagyok, egy nagy kajla fiú kutyus, aki 9 hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot. Mikor picike voltam, sajnos láncon tartottak, majd egy disznóólban tengettem napjaimat, kalandos úton most végre az ideiglenes befogadóimnál teljes kényelemeben és szeretetben várom az álomgazdit! Csodacuki, csupaszív családbarát nagytestű kutya vagyok. Jó hír, hogy szobatiszta, ivartalanított, oltott, lakásban és kertben egyaránt jól viselkedő, tanítható kutyus vagyok. Szeretem a gyerekeket, azonban tinédzser koromból adódóan még vannak bohém ugrabugrálásaim és rohangálásaim.

Cicákkal és más kutyákkal még nem nagyon találkoztam, a szoktatásban leendő gazdim segítségét kérem majd, én megígérem, hogy nagyon fogok igyekezni… Legjobban a gazdi lábánál szeretek pihenni, nagyon vágyom a közelségre, mert az megnyugtat és reggel, illetve napközben is szükségem van 10 perces ölelésekre.

Éjszaka nyugodtan a helyemen maradok és alszom. Kedves gazdi, ha sokat dolgoznál otthonról, hogy egész nap láthassalak és ha lenne kerted, az a menyországgal is felérne.

Ölelés és pici kutya puszi,
Atlasz  🐾