Arturka
(gazdis)

Artur ma gazdihoz költözött!

Köszönjük a segítségeteket, a megosztásokat és Örömmel jelentjük, hogy Arturka álma ma a miénkkel együtt teljesült, egy kedves, fiatal pár fogadta örökbe és ma már a világon a legjobb helyén hajtja álomra a fejecskéjét.

Így a Csati-parton kidobott 3 testvér 3 tündéri családba költözött.

Hosszú, boldog életet kívánunk nekik és nagy szeretettel várjuk a boldog gazdis fotókat.

 

Arturka egyedül maradt…

A nyár közepén talált 3 testvér közül ketten már boldog gazdis életüket élik, Arturkánk sajnos még mindig várja a meleg otthont, a szerető gazdi simogató kezeit és a puha, meleg takarót. Jönnek a hidegek, ő pedig egy fűtés nélküli házban van elhelyezve, ezért is nagyon-nagyon szeretnénk, ha ezek a csodálatos nagy szemek megigéznének egy angyalt, aki el tud képzelni közös 20 évet Arturkával. 🙂

Artur gyönyörű, egészséges, nagyon szép mintázatú (cirmosszürke-fehér), selymes bundájú kisfiú. Nyugodt, kedves, nyitott, érdeklődő, aki egy mókás játékmester, de nem durvul és nem karmol. keresi az ember társaságát, más állatokkal is remekül kijön. Folyton bújik, dorombol és kiváló az étvágya.

Gyermekes családba is jó szívvel ajánljuk őt, de kizárólag oda, ahol a cica nem játékszer és a felelős állattartás fogalmában egy az álláspontunk (benti tartás és ivartalanítási kötelezettség vállalása). Chipes, oltott, élősködők elleni kezelést kapott, egészséges.

Jelenleg ideiglenes befogadónál él, Dunaharasztin lehet velük megismerkedni.

Albumát itt tudod megnézni:https://bit.ly/3BFnceH

Úgy érzed, hogy készen állnál egy négylábú társsal megosztani az életed elkövetkező 20 évét és már most biztos vagy abban, hogy bármi jöjjön is, soha nem hagyod el őt? Ha pont így érzel, akkor kérjük töltsd ki az alábbi “Jelentkezési lap örökbefogadáshoz” nyomtatványt és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem tudod őt örökbefogadni, kérünk szépen segíts egy megosztással szerető családot találni neki, megérdemli…

Ha lehetőséged van, kérjük támogasd mentettjeink étkezését, ellátását vagy a panziós költségeit, hogy Alapítványunk tovább működhessen:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
OTP
Közlemény: támogatás
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com

Hálásan köszönjük!