Lola

Ismerősünk keresett meg segítséget kérve, mert bár nagyon szeretik Lolát, de egészségügyi okokból nem tudják biztosítani számára azokat a fajta jellegéből fakadó lemozgatásokat, ami fontos lenne a kutya számára.

Ivartalanított német juhászkutya 2014 január hónapban született, kölyökkorát nem ismerjük, mert menhelyre került, majd 2016 novemberében jelenlegi gazdái fogadták örökbe. Lola lendülete töretlen, nagyon kedves, bújós szófogadó leányzó, viszont a család fiataljai elköltöztek és a szülők nem bírják sétáltatni őt.

Találkozásunk alkalmával egy bűbáj, kedves ám feladatokra, munkára éhes lendületes kutyát ismertünk meg, aki ideális lenne egy másik, hasonló adottságú kutya mellé. Mellső lábai enyhén deformáltak, amely eddig nem okozott gondot számára, de a táplálékkiegészítő rendszeres szedése élete végéig javasolt.A család négylábúival kiváló a viszonya, úgy látjuk, hogy bárkivel szoktatható, nem területféltő, a biztonságos kerítés alap feltétele az örökbefogadásnak. Dunaharasztin él, előzetes egyeztetés után lehet vele megismerkedni.

Elérhetőségünk:
Bea +3630/9618120
Szilvi +3670/7757390

*Kérünk, ha nem tudjuk felvenni légy türelemmel, mindketten dolgozunk, amint lehetőségünk lesz rá visszahívunk
Köszönjük!